Почти свършиха билетите за един от секторите на Левски - ЦСКА


FUTBOL-TV

Почти свършиха билетите за един от секторите на Левски - ЦСКА

Феновете на Левски се активизираха в купуването на билети за дербито с ЦСКА. Привържениците на "сините" искат да вкара свежи пари в касата на клуба и това е причината за сериозното закупуване на билети за сектор "А" на националния стадион. Справка на FTV показа, че са останали съвсем малко от ценните хартийки за централната трибуна. Именно там отново се очертава да бъде фен фракцията "Ултрас Левски" (бившата "Южна дивизия"), които отдавна са скарани с повечето групировки в южната трибуна.

От "Ултрас Левски" написаха:

"Билетите за Сектор А са пред привършване и всеки, който иска да бъде с нас на мача, има последна възможност да се сдобие със своето място, закупувайки билет или по-добре - сезонна карта за Блок 5 на стадион Георги Аспарухов!

"Времето за помагане е сега, подир започване на общото въстание не ще имаме нужда от ничия помощ - вратата за родолюбците ще да се затвори. Останалите и закъснелите не ще бъдат вече наши приятели..."

Иначе другият сектор, в който ще са феновете на Левски - "Б" до този момент е доста празен. Все пак очакванията са, че като свършат напълно билетите за "А", тогава феновете ще се пренасочат към страничната трибуна.

Активизация обаче няма при феновете на ЦСКА. Малко повече са закупените билети за сектор "Г", който все пак може и да се запълни за дербито. Не така стоят нещата със сектор "В", който вероятно ще остане полупразен за мача.

Двубоят е на 15 февруари от 14:45 часа и ще се състои на стадион "Васил Левски".

  Сподели
133