Крушчич: Не ни трябва мотивация за мача с Левски


FUTBOL-TV

Крушчич: Не ни трябва мотивация за мача с Левски

Старши треньорътг на ЦСКА Милош Крушчич смята, че отборът върви в правилната посока седмица преди началото на пролетния полусезон в българския футбол. "Червените" днес спечелиха последната си контрола от зимната подготовка с 2:0 срещу втородивизионния Струмска слава на "Българска армия".

"Беше важно да влезем в ритъм, да почувстваме терена тук, времето, което е по-студено. Доволен съм, че всички завършиха мача здрави. Да, можеше да вкараме и още някой гол, пропуснахме някои моменти, особено Али (Соу), който трябва малко по-сериозно да се отнася към ситуациите. Нямаше много пространства, играхме срещу отбор с 10 души в защита. Срещу Левски ще бъде друго. Можем и повече, но смятам, че вървим в правилната посока", коментира Крушчич.

Раул Албентоса, Тиаго Родригес и Томи Юрич пропуснаха днешната среща заради контузии, но те ще започнат тренировки в началото на следващата седмица.

"Раул липсваше заради болки в петата, Тиаго има проблем с киста, а Юрич е с болки в аддукторите. И тримата очаквам да започнат нормални тренировки в понеделник и да бъдат на разположение. Турицов почувства болки в корема, не се чувстваше добре и затова го смених", каза сръбският спец.

Той допълни, че в общи линии е наясно със състава за първия пролетен мач срещу Левски следващата събота.

"По принцип в главата си съм наясно със състава. Има само една позиция, за която имам колебание. Знаем стила на Левски и какво да очакваме. Ще се готвим целенасочено за този мач от понеделник. Не съм спокоен преди мач срещу никой съперник, дори днес срещу Струмска слава, а това е дерби и първи мач от първенството. Нищо не се знае. Един детайл може да реши всичко. За такива срещи не е нужда някаква мотивация", каза Крушчич, който добави, че ще разчита на Рубен Пинто, който с изтичащ договор, но може да преотстъпи някой от младите играчи.

  Сподели
190