Павел Колев: Нямам отговор, дали Левски ще изкара сезона!


FUTBOL-TV

Павел Колев: Нямам отговор, дали Левски ще изкара сезона!

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира събитията на “Герена" след днешната му среща с НКП.

“Обсъдихме каква е ситуацията чисто финансово и как членовете на НКП на Левски могат да помогнат в тази ситуация. Колко още Левски ще издържи, зависи от това - какви постъпления ще имаме. Нещата са свързани. Обсъждахме кампании, възстановяване на членските карти, купуване на билети, като например за предстоящия мач с ЦСКА. Бъдещето към днешна дата не изглежда розово. Аз вече казах няколко пъти, че хоризонтът ни е доста къс. От финансова гледна точка. По-конкретни измерения ще придобие следващата седмица и тогава ще мога да отговоря по-конкретно. Нямам отговор на този етап дали Левски ще изкара сезона.

Дали аз ще работя в Левски или не - е най-малкият проблем. Нямам контакт с Васил Божков. От около 10 дни не сме говорили. Нямам представа къде са акциите", каза Колев след което продължи:

“Футболистите изглеждат спокойни? Значи са добри артисти, в което се съмнявам. Да, спокойни са, защото не бяха в България. Това беше предимство за тях. Сега ще се потопят в българската действителност. Най-вероятно другата седмица ще има официално изявление от клуба. Опциите са много, но ситуацията в момента е патова. Не виждам какъв ход на дъската може да се направи, за да се разрешат нещата бързо. Акциите си имат приносител и трябва воля от негова страна", допълни Павел Колев.

  Сподели
179