Венци Стефанов: Бербатов е предател! Не ни трябва такъв президент на БФС!


FUTBOL-TV

Венци Стефанов: Бербатов е предател! Не ни трябва такъв президент на БФС!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви при завръщането на тима от лагера в Турция, че Димитър Бербатов е предател и не става за президент на БФС. Така той отговори на въпрос на журналист какво му е мнението за изказването на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подходящ за този пост. Ето какво заяви клубният бос пред медиите за лагера на Славия, както и по темата с националния отбор:

"Загорчич по-добре ще ви каже за лагера. Той ще ви даде най-добра информация. Добри условия за подготовка. Фирмата беше подготвила всичко перфектно. Терените бяха отлични. Някои отбори не бяха доволни, но пълно щастие няма. Трансфери? Нови нямаме, освен Филипов. Дано да има изходящи трансфери", каза той.

"За Левски не ме питайте. Всеки си отговаря за себе си. Ние лично си плащаме данъците. Аз не се опасявам от нищо. С колегите гледаме Славия, а другите не ни интересуват. Аз не съм сигурен, че Левски ще фалира. Не е хубаво никой да фалира", добави още Стефанов и говори за Бербатов:

“Предатели не ни трябват. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат. Когато трябваше да играе за България - той отказа. Да ви чуя вашето мнение? Страх те е да кажеш. Щом не иска да играе за родината... а сега - президент. Да е направил нещо?", каза Стефанов, след което продължи.:

“Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. И вие - журналистите можете Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира", разясни Венцеслав Стефанов.

  Сподели
213