Хари Кюъл: Ще отнеме време, но Пирин ще се изкачи нагоре по стълбата


FUTBOL-TV

Хари Кюъл: Ще отнеме време, но Пирин ще се изкачи нагоре по стълбата

Бившата звезда на Ливърпул Хари Кюъл даде интервю за официалния сайт на Пирин Благоевград. Кюел бе на гости на "орлетата" по време на лагера в Турция. Той е добър приятел с мениджъра на клуба Уорън Фийни. Кюъл изрази възхищението си от това, което се опитват да направят новите собственици на Пирин, както и че няма търпение "орлетата" да се изкачат по стълбичката и да влязат вefbet Лига. Ето какво каза той пред клубната телевизия:

"Благодаря за това, че ми бе дадена възможност да дойда в Благоевград и да наблюдавам тренировките. Първото ми впечатление от отбора на Пирин е добро. Виждал съм и преди работата на мениджъра на клуба Уорън Фийни. Видях сега как играчите реагират на неговия стил. Прекрасно е. Начинът, по който върви комуникацията им. Играчите нямат търпение за втората част на сезона", заяви той, като коментира работата на Фийни.

"Винаги има предизвикателство, когато отидеш в нов отбор. В тези дни има сериозно напрежение при мениджърите. Винаги е трудно, когато отидеш в друг отбор, в друга страна. Говорих с него и той се вълнува от възможността да бъде тук и да работи с технични футболисти. Мисля, че той може да постигне нещо значимо. Ще отнеме време. Ако играчите разберат намерението - със сигурност ще има успех", добави Кюел.

"Българският футбол винаги е бил техничен. Вълнуващо е да гледаш един отбор как се катери нагоре по стълбата с цел да се върне в елита", заяви още той.

  Сподели
190