Хари Кюъл се присъедини към лагера на Пирин


FUTBOL-TV

Хари Кюъл се присъедини към лагера на Пирин

Австралийската футболна легенда Хари Кюъл се присъедини към лагера на Пирин Благоевград. Бившият играч на Лийдс и Ливърпул гостува на мениджъра Уорън Фийни, с когото са близки приятели.

Кюъл вече бе с отбора на тренировка вчера и наблюдава кратка двустранна игра. ФК Пирин вече отправи официална покана към легендарния футболист, който обеща да гостува на стадион "Христо Ботев" за някое от домакинствата на пиринци по време на шампионата.

В същото време стана ясно, че школата на Пирин обявява Кастинг за треньори, които да се присъединят към детско-юношеската школа на клуба. От клуба търсят да назначат специалисти на няколко позиции с възможност за присъединяване от началото на месец март или от юни месец, за началото на сезон 2020/2021. Ето какво обявиха от пресслужбата на "орлетата":

Отворени позиции: Треньор на вратарите - Кондиционен треньор- Старши-треньор- Помощник-треньор- Анализатор.

Необходими документи за участие в конкурса:- Действащ валиден треньорски лиценз (Минимум Национален "С“ Лиценз) / или студент първи курс в Национална Спортна Академия "Васил Левски“ с треньорски профил – "Футбол“- Автобиография- Мотивационно писмо- Препоръки (не е задължително, но е желателно)Заявления се приемат до 22.02.2020г. на електронната поща на ДЮШ на ФК "Пирин“ – [email protected] Одобрените кандидати ще бъдат поканени на интервю през първата седмица на месец март.

  Сподели
304