Занев: Не сме се пазили за мача с Левски


FUTBOL-TV

Занев: Не сме се пазили за мача с Левски

Петър Занев се надява ЦСКА да не допуска повече грешки. Капитанът на "червените" сподели очакванията си преди началото на пролетния дял от българския шампионат.

"Не е приятно. Трудни резултати в контролите. Важно е за един отбор да побеждава, да има самочувствие да вярва в собствените сили. По една или друга причина загубихме тези мачове. Положителното от тези загуби е, че можем да видим слабостите си.

Да се надяваме, че наистина ще си извадим поуките и тези грешки няма да ги допускаме по време на сезона, защото след две седмици започва първенството. Нямаме право на грешки повече. Трябва да започнем да побеждаваме. 

Не е приятно, когато не вкарваш. Когато ти вкарат два, три гола ти трябва да вкараш четири. Има върху какво да работим. Не мога да кажа, че заради класата на съперника на съперника допуснахме тези голове. Всеки мач излизахме с различен състав. Все пак за това са контролните мачове, за да се види кой на какво ниво е, как се представя, в каква форма е. Да се даде шанс на всички и вече треньора да си извади изводите на кого ще разчита. Не съм човекът, който да дава оценки. Важното за мен е, че всички за здрави. Свършихме добра работа с физическото натоварване. Времето ще покаже.

Разбира се, че мислим за мача с Левски. Целенасочено ние се готвим за мача. Не сме се пазили от към натоварвания. Като цяло мислите ни са настроени за този мач. Аз съм сигурен, че ще победим. Ние си гледаме в нашия отбор. Не мога да ви кажа дали е по-силен. Знам работата на Петър Хубчев. Знам, че е един треньор, който е добър, ще се получи един интересен мач. Ще ни е трудно, но аз вярвам в нашия отбор", каза Занев.

  Сподели
122