Бразилският гранд Сантос иска играч на Левски


FUTBOL-TV

Бразилският гранд Сантос иска играч на Левски

Бразилският гранд Сантос е отправил оферта към Левски за защитника Нуно Рейш. На този етап преговорите са в ранна фаза, но интересът към португалеца е сериозен. Идеята на бразилците е играчът да започне под наем, но с опция за закупуване.

29-годишният бранител вече два сезона е в Левски, след като бе привлечен от Витория Сетубал през 2018 година. Треньорът на тима Жезуал Ферейра спешно търси подсилване на защитата, тъй като в момента разполага само с двама играчи в тази зона - Луан Перес и Луис Фелипе - тъй като Лукас Варисимо и Фелипе Агилар са контузени, а Густаво Енрике премина във Фламенго.

Проблем обаче може да се окаже неяснотата със собствеността на Левски. По последни данни собственикът на клуба Васил Божков е арестуван OAE. Изпълнителният директор на "Национална лотария", която е генерален спонсор на Левски Димитър Ганев пък напусна лагера на "сините", преди контролата с Рапид Виена. Той се появи в лагера на тима в Алания преди няколко дни, за да успокои играчите предвид събитията около собственика Васил Божков. Ганев изгледа първата контрола на отбора срещу Пюник (3:2) в компанията на спортния директор Ивайло Петков, но след това мистериозно си е тръгнал.

  Сподели
310