Помощникът на Хубчев: Не сме забелязали напрежение върху футболистите


FUTBOL-TV

Помощникът на Хубчев: Не сме забелязали напрежение върху футболистите

Помощник треньорът на Петър Хубчев в Левски – Левон Апкарян коментира победата с 2:1 над Рапид Виена и подготвителния лагер в Турция.

"В тези мачове резултата не е най-важното. Търсим да видим в какво състояние сме. За това сме тук. Работим и преценяваме кое как да направим все по-добре до първия мач. Преценяваме кой на коя позиция ще бъде най-добре. Най-важното е, че всички се влагат на максимум и изпълняват това, което се изисква от тях“, започна Апкарян в .

"Винаги се говори за умора. Най-важното е за първия мач от шампионата да сме на 100%. Това ни е целта. Рано е да правим изводи. Имаме още много да работим. Тези победи носят самочувствие, но ние не се заблуждаваме. Ние сме в Левски и тук всеки ден трябва да сме на 100%", добави той.

"За нас е най-важно как са футболистите в тренировките. Трябва да има дух и себераздаване от страна на футболистите. Не сме забелязали напрежение върху футболистите. Може да го има в главите това което се случва в клуба, нормално е, но ние сме казали, че сме в Левски и това е име, което задължава. На този етап нямаме проблеми, това искам да кажа", коментира Апкарян.

"Най-важното е, че всички са здрави. Дано да е така до последния ден. Комплимент към футболистите за влагането им в самата работа“, каза още Апкарян.

  Сподели
302