Албентоса става втори капитан на ЦСКА


FUTBOL-TV

Албентоса става втори капитан на ЦСКА

Защитникът Раул Албентоса ще бъде втори капитан на ЦСКА, когато отсъства титулярът Петър Занев, пише вестник  "Меридиан Мач". Испанецът ще измести Рубен Пинто, който се ползваше с тази чест до момента. Халфът бе смятан за лидер на немалката група от португалци и бразилци в отбора, но Албентоса само за някоко месеца успя да спечели по-голямо уважение сред съотборниците си.

Освен това Пинто все още не е подписал нов договор, а настоящият му изтича през лятото. При скорошното му напускане е твърде вероятно португалецът да бъде резерва през пролетта. Неговият евентуален трансфер в Нюрнберг пропадна, след като Пинто изигра слабо полувреме в контролата с баварците. Той не игра срещу Шонан Белмаре, а в проверката с южнокорейския Чонбук влезе от пейката.

Междувременно Албентоса благодари и на испанската фирма "Ас Пунтадас", която изготви специално за "червените"  капитански ленти с емблемата на клуба.

Вчера "червените" получиха почивка и се възползваха от нея, пътувайки до Гибралтар. Играчите на Милош Крушчич стигнаха до най-южната точка на Пиринейския полуостров, където се снимаха с прословутите маймуни. най-активен беше новият играч на тима Стефано Белтраме, който публикува в социалните мрежи и видео, на което животното седи безгрижно на рамото му. 

Това не е първото посещение на тима ма ЦСКА в Гибралтар, където маймуните живеят свободно и се закачат с всички.

Днес отборът излиза за проверката си срещу Виктория (Пилзен). Утре пък предстои мач с друг чешки тим - Яблонец, а в неделя "червените" се завръщат в София.

  Сподели
202