Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач


FUTBOL-TV

Цветомир Найденов: Васил Божков е сериен изнасилвач

Босът на тима от Втора лига - ЦСКА 1948 Цветомир Найденов излезе с нова порция остри обвинения срещу благодетеля на Левски Васил Божков, като го обяви за сериозен сериен изнасилвач в България.

"Васил Божков е сериен изнасилвач! Един от най-големите в България. Изнасилил е стотици жени, включително и непълнолетни. Това е публична информация. Вие не знаете ли? Има жалби за неговите изнасилвания. Проверете дали тези жалби не са потулени и покрити. Обиколете нощните заведения, по които ходи този господин, и ще разберете всичко. Казал съм тези неща на когото трябва - разследващите органи. Не мога да коментирам повече, защото тече досъдебно производство и аз също съм разпитван", обяви Цветомир Найденов в интервю пред bTV.

По-късно Найденов потвърди думите си и в ефира на Нова. "Божков е сериен изнасилвач. Дали ги познавам тези жени? Познавам няколко от тях. Къде е ставало това? Клубове, черни коли, тоалетни...", добави той пред другата медия. 

Както е известно, двамата влязоха в конфликт през лятото, след като Найденов обвини Божков, че го е заплашил с убийство. В последните дни след подадени сигнали специализираната прокуратура и МВР влязоха в офисите на собственика на Левски Васил Божков на ул. "Московска". Главният прокурор на България Иван Гешев пък обяви, че Божков е обвиняем по 7 обвинения и е обявен за общодържавно и международно издирване, тъй като същият е напуснал границите на страната.

Собственикът на Еfbet също така заяви, че по негови изчисления фирмите на Божков са спестили около 470 милиона лева данъци през последните пет години.

  Сподели
153