Титанично решение за билетите


В. Филипов

Титанично решение за билетите

Безкрайни са добрините на ,,Титан''. Цените на билетите паднаха, част от феновете на ЦСКА може да са доволни. Но кои?

Димитър Борисов взе решение, че цените ще паднат с 50%, но само за сектор Г, където от 18лв. цената става 9 лв. Интересното е че цените са за определена група от хора. Става въпрос за членове на организираните фенклубове на ЦСКА, а също така и за ученици, студенти и инвалиди.

Евала, Титани ... нямате равни!

Цените са идеални, всеки би си позволил да извади 30 или 25лв. и да лиши семейството си от тези пари в условия на финансова криза. Вие няма как да знаете, зашото парите при вас са достатъчни за да не мислите днес дали ще Ви стигнат отивайки в магазина. Не ви е нужно да се чудите кое е по-добре да купите хляб, сирене или нещо друго. Съмнявам се, че вие лично ходите и да пазарувате за да сте наясно какво можете да купите за тези пари и за колко време ще ви стигне.

Пълно пренебрежение и абсолютна незаинтересованост показвате към феновете си. Да си истински фен не значи да си купиш билета независимо, колко пари струва той. Истински фен е този, който преживява възходите и паденията на отбора лично, дори и да го слуша по радиото. Истински фен е този който се чувства такъв където и да е и морално е готов да подкрепи любимия тим. В България има доста такива фенове, но финансовата страна на нещата не им позволява да дойдат на стадиона.

Доста от тях пътуват от провинцията. Едното им евентуално идване е придружено с допълнителни разходи които не са никак малко. Най-грубо казано за да дойде някой на мач от провинцията ще са му нужни около 50 лв. Да ви кажа ли, че един ученик няма как да извади тези пари. Трябва да ги еземе от мама и тате, но те са без работа и това са им парите за няколко дена, а може и седмица.

Спомням си миналия мач с Бешикташ, когато резултата стана 2:2 чак във второто продължение. Бях на стадиона час и половина преди началото на мача. Тръгнах си от училище за да мога да подкрепя отбора от сектор В. "Армията" беше пълна до краен предел. Валеше дъжд, седяхме прави, а на никой не му пукаше. Цените за мачовете от Европа не надхвърляха 20 лв за сектор А, а притежателите на абонаментни карти влизаха безплатно, както и при миналото ни участие в Лига Европа.

И така, уважаеми шефове с финансови възможност. Понякога трябва да се замисляте за своите фенове. Да си дадете реална сметка за цялостното състояние на хората и да съобразите цените не само така, че на вас да ви е изгодно, но и на тях.

Да не споменавам и за мачовете от родното първенство в които цените също не са нормални, а напротив доста завишени. Да си говориме честно с оглед на играта на ЦСКА в през този сезон са си направо абсурдни ...

Преди на Българска Армия имаше между 5 000 и 10 000 души на мач от родното първенство, а сега ??? Къда са феновете, къде е подкрепата ?

Когато направите реална оценка и съобразите цените с играта която отбора показва и ги направите реални и достъпни, то тогава ще се радвате и на доста голяма подкрепа от трибуните...

 

  Сподели
183