Водеща фракция на сините: На този етап феновете не могат да издържат отбора


FUTBOL-TV

Водеща фракция на сините: На този етап феновете не могат да издържат отбора

Председателят на Ултрас Левски Адриан Петров говори пред медиите след срещата в Министерски съвет. Още в началото той подчерта, че изказва лично менние на базата на това, което е видял и чул.
 
"Левски е политически заложник от 5-6 години - от триумвирата с неясна функция през Спас Русев и сегашната ситуация. На срещата попитах случайност ли са медийните изяви на Цеките и проектозаконът на Валери Симеонов. И няма ли да доведе до огромни загуби с искове към държавата. Беше ми отговорено, че най-вероятно е случайно ще се провери дали проектозаконът противоречи на конституцията. Как така е предложено преди да е проверено", попита риторично шефът на Ултрас Левски.
 
"За първи път имаме собственик, който казва, че парите са негови и той ги дава. Голяма част става под формата на дарение и така не се утежнява финансовото положение в клуба. А пред Левски все още има опасност от фалит. На голяма част от левскарите ни омръзна да сме разменна монета в политическите игри. Лично аз подкрепям сегашното ръководство и начина му на управление. Дали ще има протести - топката е в полето на собственика на Левски и Министерски съвет. Аз смятам, че мястото на феновете е на стадиона - там може да протестираме", обясни той.
 
"В този момент феновете не могат да издържат отбора. Може би след  5-10 години работа ще имаме силата да го направим. Но не става от днес за утре", завърши той.

  Сподели
184