Феновете на Левски: Събираме се и ще мислим за акциите! Няма да правим бунтове по улиците


FUTBOL-TV

Феновете на Левски: Събираме се и ще мислим за акциите! Няма да правим бунтове по улиците

"Срещата беше дълга. Поговорихме за доста неща. Някои от тях - съществени, други - не чак до там. Това, което мога да кажа от името на НКП е, че присъстващите на срещата държавни мъже - премиерът, спортният министър и финансовият министър - според мен се съгласиха със становището, че моделът по който се управлява футбола е погрешен и води до там, до където се намира Левски", заяви председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян след срещата на привържениците с Бойко Борисов.

"Както знаете - беше предложено да си вземем акциите... каквото и да значи това. В общи линии... така стоят нещата. Ние отговорихме, че ще си помислим. Това не е първо подобно предложение към нас. Преди време и Спас Русев ни казваше да си вземем акциите. Ние не сме ги взели. Аз обяснявам от една седмица, че нещата поставени по този начин поставя феновете в тази игра. Обещания не е имало. Това зависи и от мажоритарния собственик. Личи, че Левски е стабилизиран през последната една година. Това се вижда. От друга страна е ясно, че този модел не е устойчив. Това е видимо. Министър-председателят ни показа доклада, който бе изнесен от МС. Той бе цитиран от премиера. Не казвам кой е виновен и кой - невинен. НКП ще излезе със становище по въпроса. Сега след срещата ще седнем и ще взимаме решения", добави още Хиндлиян, който обяви, че на този етап феновете няма да правят бунтове по улиците на София.

"Една не малка част от медиите се занимават с това, че ние ще излезем на улиците и ще правим бунтове. Ние няма да излизаме в защита на корпоративни елементи. На срещата с Божков имаше левскари, които искаха да се взимат подобни крайни мерки. В най-кратки срокове ще вземем крайно решение", завърши фенът на Левски.

  Сподели
112