ЦСКА с нова победа след гол от аутлинията


В. Филипов

ЦСКА с нова победа след гол от аутлинията

ЦСКА победи с 1:0 Локо Пловдив в мач от 14-ия кръг на А група и продължи доброто си представяне под ръководството на Милен Радуканов. Доста рядко в родното първенство, зрителите на стадиона, а и пред телевизионните екрани имат втзможност да наблюдават такъв мач. Двата тима изнесоха един мини спектакъл изпълнен с доста интересни моменти бързи атаки точни и дълги  пасове.

Първите десет минути бяха равностойни, "армейците" овладяха играта и притисната гостите в собствената им половина.  В 20-ата минута дори гредата помогна на Локомотив.

В 44-ата минута. Керчев центрира отляво, Де Карвальо засече подаването, но Мболи изби. При добавката нападателят вкара топката във вратата на  ЦСКА. Голът обаче беше отменен заради засада на стрелеца.

Второто полувреме започна с пропуск на Маркиньос. В 54-та  минута той овладя топката пред наказателното поле, навлезе отдясно и почти от нулев ъгъл вкара топката зад гъба на Лучини.

След попадението гостите от Пловдив се пораздвижиха. Но само за няколко минути. В 78-ата минута Локомотив беше близо до изравняванем но уви не се получи изравнителен гол.

Така ЦСКА се добра до трите точки показвайки добра игра и спокойствие в редиците си. Основното обаче са феновете, които подкрепиха ,,червените'' така  както от давна не се бе случвало. Локомотив Пловдив не се даде лесно и до последно затрудняваше армейците. Техните фенове също бяха на ниво и допринасяха за добрата атмосфера на стадион ,,Васил Левски''.

Снимка: Гонг.бг

  Сподели
117