Бивш играч на Левски: Феновете на тима ме плашиха с убийство!


FUTBOL-TV

Бивш играч на Левски: Феновете на тима ме плашиха с убийство!

Шведският футболист Симон Сандберг, който е една от трансферните издънки на Левски, отново говори в родината си за престоя на "Герена". Пред "Експресен" защитникът разказа за странната по думите му ситуация при "сините", докато той е бил в клуба. 

"Мога да напиша книга от 300 страници за престоя в Левски. Българската ми епоха е свързана с проблем в коляното. Завръщането ми отне повече време от очакваното. Не знам, нещо бе сбъркано. Уж трябваше да съм готов за месец, а станаха шест. Хапчета, инжекции... Не знам дали ме лекуваха правилно, или не", каза Сандберг, който сега е футболист на Хамарби.

"Феновете мислеха, че лъжа. Дойдоха у нас. Казаха да си тръгвам, защото иначе съм мъртъв. Знаят къде живея. Бях по долни гащи, защото бе много топло. Играех на плейстейшън, когато се позвъня на вратата. Видях през шпионката обикновен човек. Отворих и зад него скочиха двама. Огромни, татуирани, на около 40 години. Атакуваха ме на английски eзик за около минута. Не беше приятно, защото не бях направил нищо лошо на клуба. Радвах се, че се появи възможността да си тръгна, защото не знаех как ще се продължи", разказа още Симон Сандберг пред "Експресен".

Защитникът беше част от Левски през сезон 2016/2017, когато записа участие в едва 5 мача на "сините".

  Сподели
149