Бонев: 4-ма от Локо Пловдив сме ставали Футболист на годината - Аз, Зума, Бонев и Митко Илиев


FUTBOL-TV

Бонев: 4-ма от Локо Пловдив сме ставали Футболист на годината - Аз, Зума, Бонев и Митко Илиев

Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев заяви пред “Тема Спорт", че няма две мнения по въпроса кой е трябвало да спечели анкетата за Футболист на 2019 година.
 
“Напълно заслужено Димитър Илиев стана номер едно. По същия начин и Георги Илиев показа изключително големите си качества при нас и можеше да е в тройката. 2019-а беше годината на Локомотив. Неслучайно сме най-проспериращият отбор в България и приятната изненада в шампионата. Всичко това е плод на отличната работа на президента, треньора, спортния директор, всички", каза Зума.

Относно мнението, че Димитър Илиев няма нито един мач за националния отбор, а е №1, Бонев заяви с чувство за хумор следното:
 
“Ако трябваше някой от националния отбор да се избира след всички тези победи, които постигнаха, щяха да се затруднят журналистите".
 
“Вече сме четирима играчите на Локо Пд печелили наградата - аз, Зума, Бонев и Митко Илиев", допълни отново с шеговит тон бившият футболист.

Той похвали организаторите за идеята да се дадат награди на бивши играчи от миналото, които не са печелили приза заради голямата конкуренция в миналото.
“Сега е по-лесно. Търсиш един-двама от цялото първенство", завърши Зума.

240