Пламен Марков: 4-то място не подхожда на ЦСКА


FUTBOL-TV

Пламен Марков: 4-то място не подхожда на ЦСКА

"Ръководство и феновете в България и по чужбина искат да виждат силен ЦСКА. Привържениците на ЦСКА бяха страхотни през миналия сезон, както винаги. Искам да им пожелая да са все така силни в изявите си и да подкрепят отбора. Ние имаме нужда от тях. Говорихме с играчите. Ръководството вярва в техните изяви. Това бе силно подчертано в разговорите ми с тях. От моя гледна точка е важно отборът да е сплотен и да има колегиални и приятелски отношения. Те трябва да се борят за добрите резултати на ЦСКА. Мисля, че с една добра подготовка и амбиции - нещата ще се получат. 4-то място не устройва никого. Целите пред отбора са големи. Преди всеки шампионат - ние ги обявяваме. Те са ясни. На този голям клуб не му подхожда 4-то място на този етап в първенството", заяви изпълнителният директор на "армейците" Пламен Марков.

Ето какво каза още той пред медиите преди първата тренировка на "червените" за 2020-та година: "Естествено, че се работи по селекцията. В момента аз не се ангажирам да обявя името на някой нов футболист. Видяхте, че има завърнали се играчи, които бяха под наем (Чорбаджийски, Джеси и Тонислав Йорданов, б.а.). Ако има още някой нов, то ние ще го обявим възможно най-бързо, за да е ясно на феновете. Практиката, не само в ЦСКА, е когато се прави селекция, тя да е съобразена с желанията на треньора. След като той е споделил, че само двама му трябват, ние ще направим всичко възможно такива състезатели да му бъдат предоставени", каза още Пламен Марков.

"На този етап не се предвижда разделяне с футболисти, с изключение на такива, които последно време не тренираха с отбора. Визирам Бодуров. С други няма да се разделим. За всеки треньор е добре да има една оптимална бройка от играчи, на които да разчита. Те трябва да помогнат, особено когато има контузени или наказани. Иначе се работи трудно. Пинто? Той е в договорни отношения в момента. Крушчич ще каже дали иска да продължи да разчита на него. Ние ще се съобразим с желанието на треньора, така както винаги сме го правили", завърши Пламен Марков.

  Сподели
342