Пожеланията на родните отбори към феновете за 2020-та година (снимки)


FUTBOL-TV

Пожеланията на родните отбори към феновете за 2020-та година (снимки)

Вижте пожеланията на част от отборите у нас:

"Армейци,

Честита Нова година!

Желаем Ви здраве, щастие, любов, късмет и много сбъднати мечти!

Нека новата 2020-та година бъде началото на едно изпълнено с успехи десетилетие, в което заедно да напишем със златни букви нови страници от славната червена история!

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!", написаха от ЦСКА

"ПФК "Левски" поздравява всички "сини" привърженици с новата 2020-та. Пожелаваме Ви да сте здрави и много щастливи! Нека новата година да е изпълнена с незабравими мигове, които да носят победите на любимия отбор.

Само "Левски"!" - написаха "сините" за феновете си.

"ПФК Локомотив Пловдив желае да поздрави всички привърженици с настъпилата 2020 година.
 
Изминалата 2019 година ще бъде помнена от всеки фен на Локомотив: спечелената Купа на България след победа над Ботев на финала, шествието с трофея по улиците на Пловдив, исторически първи мач на нашия стадион в евротурнирите и запомнящи се двубои в Лига Европа, шампионската титла от 2004 година се завърна у дома, в редиците на отбора има и няколко национали, а в момента Локомотив e на трето място вefbet Лига и на 1/4-финал за Купата на България.
 
Честита Нова година, локомотивци! Да си пожелаем да имаме още по-големи емоции и паметни моменти през 2020 година! Заедно можем много!" - написаха от Локомотив Пловдив.

"ПФК Ботев Пловдив честити на цялата "жълто-черна" общественост новата 2020 година!

Пожелаваме Ви здраве, успехи и благоденствие!

Нека новата година бъде изпълнена с радости в жълто и черно!

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!" - е пожеланието на Ботев Пловдив

"Локомотивци желаем Ви Щастлива и успешна 2020 година.

Чакаме най-накрая стадиона да грейне с осветление и мащабен ремонт да промени визията на спортния комплекс. Държавата е време да се сети за ДЪРЖАВНИЯ стадион Локомотив и стотиците деца, които тренират на него, а не да раздава пари за ремонти по всякакви села и паланки с население многократно по-малко само от район "Надежда" и ако не го направи трябва да я подсетим ние." - написаха от Локомотив София.

"Скъпи приятели,

Желаем ви весело посрещане на Коледните и Новогодишните празници!

На всички фенове, институции, на всички наши спомоществователи, на всички великотърновци: нека в домовете ви да бъдат здравето, радостта, благополучието и успехите на всеки един от нас, за всеки дом и всяко семейство!" - обявиха от Етър Велико Търново.

"Честита Нова 2020 година, “моряци"! Нека тя да е по-добра, по-успешна, богата на светли и незабравими мигове. Да носи на всички много здраве, щастие и късмет!

Благодарим Ви за подкрепата през изминалата 2019 година. Надяваме през новата година отново да сме заедно, за да продължим да водим битки в името на любимия клуб, както на терена, така и извън него. Убедени сме, че с Вашата подкрепа ще вървим напред и нагоре!

Пожелаваме на всички една по-щастлива и изпълнена с успехи 2020 година, през която отново да изпитаме емоциите от победите на любимия отбор. Нека заедно да преодолеем с лекота всички препятствия и да постигнем най-големите успехи със “зелено-бялата" фланелка.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Черно море Ви желаят да сте щастливи, обградени с любов и да имате от всичко достатъчно!" - написаха от Черно море Варна.

"Скъпи фенове на АРДА. В навечерието на най-светлите празници, ръководството на ПФК "АРДА“ пожелава на Вас и вашите семейства много здраве, щастие и късмет през Новата година.

Искаме да Ви благодарим за огромната подкрепа във всеки един мач. Благодарим Ви за всички незабравими моменти, които преживяхме заедно. 2019г. ще остане завинаги в историята на футбола в гр. Кърджали, с историческото влизане на АРДА в елита на българския футбол. Нека през Новата година отново да бъдем едно цяло и да покажем, че заедно можем повече. И не забравяйте, Вие сте нашият 12-ти играч.

САМО АРДА!!!" - обявиха от Арда Кърджали.

"ФК Спартак Варна пожелава весело посрещане на коледните и новогодишните празници на всички свои привърженици!" - написаха от Спартак Варна.

  Сподели
187