Левски уреди трето ново попълнение


FUTBOL-TV

Левски уреди трето ново попълнение

Левски на практика си осигури трето ново попълнение в зимната си селекция. Това ще е холандският плеймейкър Стайн Спирингс, който се очаква да позира със синия екип в първите работни часове на 2020 г., твърдят авторитетни издания от неговата родина. Според тях, българският гранд и досегашният му клуб РКС Валвайк са постигнали окончателна договорка за трансфера му. Тя обаче все още не е обявена от "сините", но се очаква и това да се случи в първите дни на януари.

Самият играч отдавна е склонил на личните условия, предоставени му в София, така че на практика вече няма какво да спъне сделката. Спирингс ще дойде пак в София за медицински прегледи и когато ги премине, ще подпише официално контракт за три години и половина.

В Ниската земя не разкриват срещу каква сума халфът ще акостира на "Герена". Така Стайн Спирингс ще стане третият нов футболист на Левски тази зима, ако всичко е наред при прегледите. Преди него с клуба вече подписаха родните национали Симеон Славчев и Деян Лозев. Зимната селекция при "сините" вероятно няма да приключи с това. Очакванията са, че те ще се подсилят и с още един футболист, като и той няма да е от България. В момента се водят преговори за привличането на Харлем Гнохере от Стяуа, но там нещата все още не са сигурни. 

  Сподели
165