Последният в Серия Б с интерес към Божинов


FUTBOL-TV

Последният в Серия Б с интерес към Божинов

Доскорошният играч на Ботев Враца - Валери Божинов може да се завърне в италианския шампионат. Според информации от регионални издания на Ботуша, бившият футболист на Ювентус, Манчестър Сити и Фиорентина е сред потенциалните нови попълнения на последния в класирането на Серия Б - Ливорно. 

Ръководството назначи нов спортен директор. Виторио Кодзела вече е сред шефовете на тима и има възложена нелеката задача да спаси отбора. Той възнамерява да направи сериозна зимна селекция, с която да помогне за оцеляването в професионалния футбол. Божинов е сред имената в неговия списък. Огромен плюс е. че бившият български национал ще излезе без пари, тъй като може да подпише като свободен агент. Божинов заяви наскоро в интервю пред родните медии, че е изиграл последния си мач за Ботев Враца.

Кодзела и Божинов се засякоха преди години, когато ръководителят бе част от спортно-техническия екип на Лече, когато нападателят успя да дебютира в Серия А само на 15-годишна възраст. После Кодзела го привлече и в Тернана през 2014 г. 

  Сподели
254