ЦСКА води последни преговори за раздялата със Стойчо Атанасов


FUTBOL-TV

ЦСКА води последни преговори за раздялата със Стойчо Атанасов

Защитникът на ЦСКА Стойчо Атанасов е все по-близо до трансфер. Бранителят почти сигурно ще подпише с Арда, като това може да стане малко преди края на 2019 или в най-лошия случай - в началото на януари.

Наставникът на Арда Стамен Белчев познава отлично качествата на бранителя, от периода си начело на "армейците". Желанието на наставника да привлече Стойчо е още по-голямо предвид преминаването на Деян Лозев в Левски. Именно Атанасов е фаворит №1 за заместник на тръгналия по посока "Герена" футболист.

Към този момент ЦСКА и Арда водят финални разговори, като не е изключено играчът да не бъде преотстъпен, а да се стигне до трансфер.

Стойчо Атанасов бе титуляр в ЦСКА, но серия слаби игри, както и хвърляне на фланелката на земята при негова смяна - предизвика гнева на феновете. Тарторите на агитката дори  се скараха с част от шефовете на тима и това е причината Атанасов повече  да не играе на "Българска армия".

Другият, който със сигурност си тръгва е Николай Бодуров. Той се е разбрал с част от шефовете и през 2020-та ще прекрати договора си с клуба.

  Сподели
131