Симеон Славчев раздвоен - като малък симпатизирал на Левски и на Литекс


FUTBOL-TV

Симеон Славчев раздвоен - като малък симпатизирал на Левски и на Литекс

"Чувствам се доста развълнуван. Желанието ми беше да съм в Левски. От малък съм левскар, закърмен съм с тази идея, израснал съм в сектор "Б" и в момента вълнението е огромно". Това бяха първите думи на Симеон Славчев при представянето му вчера в Левски. Националът подписа договор за три години, след като избра да продължи кариерата си на "Герена".

През 2014-та година той дава интервю пред обзорното предаване на НЮЗ 7 "Спорт7". "Първо искам да кажа, че още от малък имах някакви симпатии към Литекс. Всеки път, когато Литекс играеше със софийски отбор бях наясно, че няма как този тим да бъде победен лесно. След това отидох в Ловеч, където съм вече шеста година. Гонил съм топките на мач срещу Левски и знам много добре, че това е дербито. Усетил съм заряда на тази битка", казва Славчев - ден след победата над Левски с 2:1 в София.

А дали наистина е левскар още от дете, както каза при представянето си вчера на "Герена", се потвърждава от снимката от 2002 година. На нея 9-годишният Мони е с шапка и шал на любимия си Левски. Ето каква снимка се появи в социалните медии:

  Сподели
209