Чорбаджийски: Започвам подготовка с ЦСКА, нямам право на трети отбор


FUTBOL-TV

Чорбаджийски: Започвам подготовка с ЦСКА, нямам право на трети отбор

Божидар Чорбаджийски взе участие в благотворителен турнир, средствата от който ще отидат за дома в Нови Искър. След края му футболистът на ЦСКА говори пред медиите във връзка със ситуацията в своята кариера.

"Опитваме се да помогнем на децата, защото знаем през какво сме минали ние. Важно е да има правилната методика на работа и е ясно, че за едно дете е много важно да има условията и правилната методика на работа, за да се развива. Където сме видели пропуски при нас, да запълним празнините.

Явно не съм се доказал в очите на треньорите на Стяуа. Връщам се вкъщи, където винаги съм твърдял, че е моят дом. Готов съм да помогна, ако ми се гласува доверие. Футболист съм на ЦСКА. Нямам официални разговори с хора от ЦСКА. Надявам се да седнем и да поговорим за моето бъдеще. Никой не се е свързал с мен да ме пита искам ли да се върна. Аз нямам право да се състезавам за трети футболен отбор тази година. Това е единственият проблем, който се явява пред. Най-вероятно иначе щях да продължа да играя зад граница. Нещата се развиват, така че да остана тук", коментира Чорбаджийски.

  Сподели
164