ЦСКА все още се чудят как да процедират с треньорския пост


FUTBOL-TV

ЦСКА все още се чудят как да процедират с треньорския пост

Ръководството на ЦСКА вече е изготвило новия постоянен договор на треньора Милош Крушчич. Клубът обаче най-вероятно ще изчака до последно преди старта на подготовката на 6 януари за подписването му, пише "Тема Спорт".

В случай, че не изскочи някакъв много силен вариант в следващите дни, "червените" ще гласуват доверие на специалиста и за пролетния дял. Условията по контракта са уточнени. Самият сръбски наставник преди време обяви, че договорката му е да бъде начело на клуба до края на годината.

На този етап обаче няма нищо официално около бъдещето му. Сърбинът завърши есенния дял с баланс 6-2-1 във всички турнири, като тимът не допусна гол в осем поредни срещи след поражението с 0:1 от Локомотив в Пловдив и на практика това е единственото попадение в мрежата под негово ръководство.

Точно статистиката от срещите доведе до това Крушчич да има огромни шансове да продължи да води отбора и напролет. И все пак трябва да се изчака дали някое голямо име няма да го измести в последния момент, но изглежда малко вероятно. 

  Сподели
100