Чорбаджийски и Джеси започват подготовка с ЦСКА


FUTBOL-TV

Чорбаджийски и Джеси започват подготовка с ЦСКА

Божидар Чорбаджийски и Едвин Джеси ще се завърнат в ЦСКА. Двамата бяха преотстъпени, съответно в Стяуа и ФК Далас. Румънците и американците са информирали "червените", че няма да се възползват от клаузата за удължаване на договорите.

Със сигурност Чорбаджийски и Джеси ще стартират подготовка с ЦСКА, която би трябвало да започне на 6-ти януари. Там ще бъде и новото попълнение Ахмед Ахмедов, като не е изключено да има и други нови. От клуба са имали разговори с Царско село за трансфер на поне един от двамата асове на новака в елита Родни Антуи и Уестли Ната.

В медиите се въртят имената на Мартин Минчев от Черно море и Румен Руменов от Етър, но FTV разбра, че подобна сделка е малко вероятно да се осъществи.

От клуба ще си тръгне Стойчо Атанасов. Той е нежелан най-вече от феновете на тима, което почти сигурно ще му гарантира нов отбор. Николай Бодуров също прави всичко по силите си да накара ръководството да го освободи. Бившият капитан има договор до края на футболния сезон, но е "задраскан" от боса на клуба Гриша Ганчев. Бодуров вероятно ще стигне до споразумение, в случай че даде дума да не подписва с Лудогорец или Левски.

  Сподели
135