Треньорът на Локо Пловдив: Лудогорец са силни, а освен това съдиите им помагат


FUTBOL-TV

Треньорът на Локо Пловдив: Лудогорец са силни, а освен това съдиите им помагат

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович коментира честите си реакции против съдиите по време на мачовете на тима.

“Доста често се сърдя на себе си за това си поведение, но желанието да постигнем добър резултат е по-силно от мен. Много пъти реагирам и неправилно към съдиите. Вярвам, че реферите не грешат нарочно. Те също имат своите притеснения. Не им е лесно. Някои имат качества, правят случайна грешка и моята реакция не прави ситуацията по-лесна. Съжалявам, че не мога да се променя и да реагирам по друг начин по време на мачовете. Но съм такъв и просто не мога да се променя", сподели Акрапович пред “Тема Спорт".

“Искам справедливостта да е водеща. С тези си реакции искам да покажа на моя отбор, че го подкрепям, когато е ощетен. Това е мой стил на работа и не желая да се променя. Ако съм навередил така на някого, аз имам сила да се извиня на съдиите. В последно време виждам и някои провокации към мен, с които не мога да се съглася. Още повече че после, като гледам дадената ситуация на видео два-три пъти и виждам, че съм прав", обясни Акрапович.

Лудогорец е силен отбор и въобще не трябва да има подкрепа от съдиите. Имат толкова качествени играчи, че не се нуждаят от това. Но за мен Лудогорец не е тема на разговор, а само това, което се случва с Локомотив (Пловдив)", добави босненецът.

  Сподели
193