Ливърпул ще преодолее и Портмсут


.

Ливърпул ще преодолее и Портмсут

Ливърпул се радва на невиждан старт във Висшата лига, който определено дава шанс на “червените” да атакуват дори титлата. Следващото им препятствие след Челси е Портсмут.
 
У дома “мърсисайдци” се справят прекрасно и едва ли очакват нещо друго освен трите точки, особено като се има предвид какъв рекорд счупиха в неделя. Ливърпул взе още няколко трудни мача, като постигна невиждани обрати.

Фернандо Торес вече тренира, след като разтежението му е излекувано. Той обаче едва ли ще се появи срещу Портсмут.

При “помпи” положението е много интересно. Тимът бе напуснат от мениджъра Хари Реднап, който сега води Тотнъм. На “Фратън парк” този човек бе икона. Негова е главната заслуга тимът да е това, в което се превърна. На мястото на реднап дойде бившия защитник на Арсенал Тони Адамс. Интересно е как ще играе тимът при първия му мач след една дълга епоха.

Вероятно капитанът Сол Кембъл ще е на линия за мача, въпреки че имаше леко разтежение. Под въпрос са още Глен Джонсън и Глен Литъл.

В последните 5 мача на “Анфийлд” между двата тима се редуват леки победи на Ливърпул с завързани равенства. Сега наред е равенство. Естествено обаче трябва да очакваме победа за Ливърпул. По странни стечения на обстоятелствата Портсмут ще разчита на синдрома “нов мениджър”. Това едва ли ще им помогне срещу крайно мотивирания за титлата домакин.

Последни 6 мача на Ливърпул като домакин: ПРПППП

Последни 6 мача на Портсмут като гост: РЗПЗЗЗ

Последни 5 мача на “Анфийлд”: 4:1, 0:0, 3:0, 1:1, 3:0

Процентна вероятност: Ливърпул – 70%, равен – 20%, Портмсут – 10%

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
62