Гонзо: И двете ЦСКА са дразнител за нас


FUTBOL-TV

Гонзо: И двете ЦСКА са дразнител за нас

Спортният директор на Локомотив Пловдив Георги Иванов-Гонзо коментира жребият от 1/4-финалите за Купата на страната. "Смърфовете" ще се изправят срещу тима от Втора лига - ЦСКА 1948:

"Не смятам, че е лек жребий. ЦСКА доказа, че може да отстрани отбори от първа дивизия. Наблюдавам ги от доста време. Те са един стойностен отбор. Всеки един отбор е дразнител. Ние сме носители на Купата и искаме да защитим трофея си. Всеки един от двете ЦСКА е дразнител. Който и да ни се беше паднал", заяви Гонзо пред медиите.

"За момента не ни тежи, че се борим на два фронта. Много е важно да направим селекция през зимата. Знаете напускат ни двама (Стивън Езе и  Георги Илиев) и трябва да намерим техни заместници, за да имат време да се адаптират. Ще се опитаме. Сега е много важен мачът с Левски и ако задържим второто място, можем да си мислим за нещо по-сериозно. Доброто представяне се държи на работата на треньора и себераздването на играчите. Футболистите показаха, че могат да играя добър футбол и да носят отговорност. Радвам се, че играем по такъв начин. Ще се опитаме за титлата, но смятам, че Лудогорец в момента има най-добрия отбор. Ако ни се отдаде възможност, няма да се откажем. Но така са и Левски и ЦСКА. Един от Левски или Лудогорец ще отпадне, но който се класира за следващата фаза няма да бъде слаб противник. Мачът срещу Левски ще бъде труден. Убеден съм, че стадионът ще се напълни", каза още той.

  Сподели
114