Стратега: Проблемът в ЦСКА е още на тренировките - някои играчи не изпълняват указанията


FUTBOL-TV

Стратега: Проблемът в ЦСКА е още на тренировките - някои играчи не изпълняват указанията

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев коментира жребия от 1/4-финалите за Купата на страната. "Армейците" имаха късмет и изтеглиха сравнително приемлив съперник. "Червените" ще са домакини на Ботев Враца, като всички ще се реши в един двубой. Ето какво сподели Пенев пред медиите:

"Няма доволен и недоволен. Нашите футболисти ще трябва да подобрят малко играта и отношението си. Някои от тях са вече по 2-3 години в ЦСКА. Те са разбрали, че играят в този голям клуб. А ако не са разбрали - да се откажат. Смятам, че не е лек жребия. Когато се играе за Купата и то 1/4-финал - всеки един отбор ще има амбиция за успех. Ще бъде интересен мач. Да, домакинството е предимство. Всичко зависи от самите футболисти", заяви Димитър Пенев.

"Преди жребия очаквахме всеки един от отборите. Имаме да си връщаме на Лудогорец и на Левски. Те на нас също имат да си връщат. Може би, сега феновете ще са по-малко, в сравнение с един мач срещу Лудогорец или Левски. Според мен трябва да има промени. Но промените, и то не само в ЦСКА, не винаги са за добро. Идват футболисти, които не знаят, че играят за ЦСКА. Същото е и при Левски и Лудогорец, но аз говоря най-вече за ЦСКА. През следващия полусезон трябва да покажат поне 20-30% повече от това, което показаха до сега", каза още Димитър Пенев, който коментира и евентуалната треньорска рокада в тима:

"По задължение - трябва да има... Аз съм минал по тези пътеки. Когато няма добри резултати - кой е виновният? Треньора, но може да има и нещо вътрешно. Да не се изпълняват указанията. След като в тренировките не вървят работите, това се вижда и по време на мачовете", добави Пенев, който говори и за шансовете на България да се класира на Евро 2020:

"Ако увеличим охраната на базата в Бояна... Тази, която преди седмица беше тук. И разбира се по-добрите игри на националния отбор. Тогава имаме право да бием - никой не ни спира", пошегува се Стратега.

  Сподели
96