Слави Костов: Почти се разплаках, когато чух феновете да скандират името ми


FUTBOL-TV

Слави Костов: Почти се разплаках, когато чух феновете да скандират името ми

Нападателят на Левски Станислав Костов, който се завърна в игра за "сините" след дълго лекуване на контузия, сподели след двубоя, че се чувства много добре и се радва отново да е в игра.

"Чувствам се много добре и се радвам, че отново бях на терена. Щастлив и здрав съм, така че всичко е окей. Насълзиха ми се очите, когато чух скандиранията на феновете. Благодаря им - това е нещо голямо за мен и ще работя много здраво, за да продължа да радвам хората. Знаете какви имена са скандирани на този стадион", започна Костов.

"Минах през труден период. Искам да благодаря на ръководството и старши треньора. На всички в Левски и моето семейство. Помагаха ми много и усещах, че съм важна част от клуба. Павел Колев и Ивайло Петков също, тъй като в труден момент ми предложиха договор", каза още нападателят.

"Конкуренцията в атака е страховита, но това само ме амбицира. Радвам се, че Левски върви нагоре и след Нова година отново ще съм част от отбора. Тегаво ми беше да гледам отстрани и да не мога да  помогна с нищо. Харесва ми цялостния облик на тима. Намаляваме аванса на Лудогорец, продължаваме за Купата на България. Сигурен съм, че ще спечелим последния мач за годината в Пловдив", завърши Костов.

  Сподели
154