Ще изненада ли коварният Уест Хем шампиона Юнайтед?


.

Ще изненада ли коварният Уест Хем шампиона Юнайтед?

Манчестър Юнайетд изпусна две точки миналия кръг при гостуването си на Евертън и сега ще направи всичко възможно, пред своя публика да си върне победния ход срещу Уест Хем. Засега “червените дяволи” са 6-ти в класирането на 8 точки от лидера Ливърпул, но и с мач по-малко. На свой терен шампионите имат 2 победи и един равен, а общо за записали 4-3-1. От загубата си на “Анфийлд” през септември Манчестър има 9 мача, в които не е победен. 6 от тези двубой са спечелени. Допуснати са само 3 гола. На “Олд Трафорд” Юнайтед няма загуба вече 13 мача. Последната бе от Портсмут за ФА Къп. Тук тимът на Фъргюсън е много резултатен с 12 гола в последните си 4 мача.

Вероятно Майкъл Карик ще играе днес. Всички с изключение на Пол Скоулс и Оуен Харгрийвс са здрави. В последния мач някои от звездите показаха умора и може би ще им бъде дадена почивка от Фърги.

Положението в Уест Хем не е много розово. Загубата от Арсенал в миналия кръг естествено беше очаквана. Става въпрос за друго – световната финансова криза удари собствениците на тима, чиито средства бяха в исландските банки, които се сринаха.  “чуковете” са 11-ти с 4-0-5 и голова разлика 14:16. Далеч от “Ъптън парк” те имат 1-0-3 и тук се коренят проблемите им. Дзола загуби 4 от последните си 5 мача, както и три поред във Висшата лига. Тимът така и не успява да опази мрежата си суха.

Карлтън Коул е наказан след червения си картон срещу Арсенал. Затова и Диего Тристан може да дебютира на негово място. Марк Нобъл е аут поради контузия.

Срещу Ман Юнайтед Уест Хем се справя повече от прекрасно напоследък. 3 поредни победи в последните 4 мача. Миналата година обаче на “Олд Трафорд” се стигна до 4:1 за шампионите. Инaче от завръщането на “чуковете” в елита Юнайтед взе 3 победи в 4 мача на “Театъра на мечтите”, 2 от които с 3 гола разлика.

Изглежда Ман Юнайтед се връща в топформа. Стигна се обаче до разочароващото равенство на “Гудисън парк”. У дома обаче тимът изглежда могъщ, забавлявайки се за сметка на отчаяните си съперници. При Уест Хем липсва увереност като в момента тимът не може да се опази от голове. Затова изненада едва ли ще има. 

Последни 6 мача на Юнайтед у дома: ППРППП
Последни 6 мача на Уест Хем като гост: ЗПЗЗЗЗ

Последни 6 мача на “Олд Трафорд”: 4:1, 0:1, 1:0, 3:0, 0:1, 3:1

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
24