Крушчич: Това, с което разполагахме, го пуснахме на терена


FUTBOL-TV

Крушчич: Това, с което разполагахме, го пуснахме на терена

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира нулевото равенство, което отборът му записа срещу Арда в двубой от 19-и кръг наefbet Лига. 

"Липсваше ни завършващата фаза. Трябваше ни повече в атака, защото това, което имахме днес като кадрови потенциал, направи достатъчно на терена. Знаете, че Али Соу бе наказан, Евандро също. Той игра с над 37 градуса температура. Нямахме решенията в предни позиции", заяви Крушчич в ефира на Диема. 

"През първото полувреме имахме повече ситуации, очаквахме същото и през второто, но това не се случи. Трябваше ни повече качество в атака."

"Не мога да бъда доволен. Не мисля, че Арда имаше кой знае какви ситуации. Не съм доволен, защото не победихме. Използвахме играчи, които дълго не са играли, те не са готови физически. Това, с което разполагахме, го пуснахме на терена, но Арда се бори добре."

"Трудно е, когато постоянно догонваш. Трябва да спечелиш всеки двубой, нямаш право на равенство, нямаш право да губиш точки. Теренът беше тежък, преди 3 дни също играхме на тежък терен. Това е футболът, тези грешки, които направихме в началото на сезона, ни тежат", завърши Милош Крушчич. 

  Сподели
109