Проблеми в ЦСКА преди следващия мач с Арда


FUTBOL-TV

Проблеми в ЦСКА преди следващия мач с Арда

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич има няколко проблема преди втория двубой за седмицата срещу Арда.

Бранителят на ЦСКА Раул Албентоса беше заменен за първи път, откакто е в отбора. Вчера в 85-ата минута на мача с Арда той напусна принудително терена. Малко преди това испанецът се хвана за лявото бедро. Албентоса е получил леко разтежение и почти сигурно ще пропусне срещата с Арда в неделя. Негов заместник в сърцето на ариергарда най-вероятно ще е Антов, а в средата на терена ще действат Пинто и Малинов.

Рокада се очертава и на върха на атаката, където титулярният нападател Али Соу е наказан. Той получи червен картон и няма да вземе участие при новата визита на Арда, която този път няма да е в Кърджали, а на стадиона на Локомотив Пловдив. Новината може би не чак толкова неприятна, тъй като Соу не се намира в най-добрата си форма, макар да вкара единствения гол в двубоя вчера. Вместо него, като таран ще се изявява Тони Уот, който вече е наказвал Арда в първия мач между двата тима за първенство.

Тиаго също ще е наказан за двубоя за натрупани картони. Очакванията са, че Евандро ще бъде изместен зад нападателя, където бразилецът така или иначе се чувства по-добре. Вместо него като титуляр по крилото вероятно ще стартира Греъм Кери, но не е изключено от треньорския щаб да заложат на младия Митко Митков, който отдавна не е получавал шанс за изява, въпреки доброто си представяне.

  Сподели
222