ЦСКА - лесно предвидим при Милош Крушчич


FUTBOL-TV

ЦСКА - лесно предвидим при Милош Крушчич

Милош Крушчич вече води ЦСКА в няколко двубоя. Статистиката при него е доста любопитна. Прави впечатление, че треньорът рядко променя тактика, стартовия състав или трите смени, сочи проучване на FTV. В последните няколко двубоя няма нито една трансформация, като за последно такава бе регистрирана при домакинската победа над Славия с 1:0 в началото на ноември. Тогава като краен бранител започна изгряващата звезда Иван Турицов, но след това от 1-ата минута за тима започва Пламен Гълъбов, докато първият седна на пейката и повече не е "помирисвал" титулярно място.

Фактите са доста любопитни, когато дойде време и за трите промени. В последните мачове те са едни и същи. Първият, който влиза е Жеферсон, а след това малко минути за игра получават Кристиян Малинов и Греъм Кери. Най-много въпросителни има около избора на Малинов да остане на пейката, за сметка на Рубен Пинто. Роденият в град Петрич футболист е несменяем титуляр в последните двубои на националния ни отбор, но въпреки това Милош Крушчич има други виждания. Непотвърден слух пък гласи, че Малинов е продаден и след зимната пауза ще стартира подготовка с новия си тим.

Трябва да се отбележи и играта на един от титулярите - Вив Соломон-Отабор. Безспорно е сред най-слабите на терена, но въпреки това не спира да получава шансове за изява. Грешни подавания, загубени топки и слаби центрирания са причините за освирканията към него от страна на феновете на ЦСКА по време на "задължителната" му смяна в последния двубой на тима срещу Лудогорец.

Истината е, че Милош Крушчич опита нещо нестандартно по време на първия си мач като старши-треньор на "армейците", който бе срещу Локомотив Пловдив. Младият наставник излезе с цели двама централни нападатели в лицето на Али Соу и Тони Уот. Това обаче не подейства и последният бе заменен още на почивката, а в крайна сметка "червените" загубиха двубоя със спорен гол в полза на "смърфовете". Това поражение сложи край на "опитите" и след това ЦСКА изглежда винаги по един и същи начин и е доста лесен за разгадаване от конкуренцията.

  Сподели
386