Интензивна тренировка в Левски преди мача с Черно море


FUTBOL-TV

Интензивна тренировка в Левски преди мача с Черно море

Отборът на Левски продължава с подготовката си за мача с Черно море. "Сините“ проведоха тренировка на стадион "Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Старши треньорът Петър Хубчев заложи на интензивна тренировка, която продължи малко повече от един час. В нея взеха участие всички футболисти на "сините“.

Двубоят от 1/8 финалите в турнира за Купата на България е на 4 декември, сряда от 17:30 часа на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Пропуските за мача са пуснати в продажба в официалния магазин на ПФК "Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В същото време от клуба съобщиха за уникален по рода си календар на Левски, който е вече в продажба в официалния магазин на "Герена“ и онлайн на fanshop.levski.bg. В него са преплетени ключови мигове от великата "синя“ история, проследяващи различните епохи и емблематични фигури, записали се със златни букви в съзнанието на привържениците.

208