Пацо Тигъра: Изморен съм, но така е, когато играеш през 3 дни


FUTBOL-TV

Пацо Тигъра: Изморен съм, но така е, когато играеш през 3 дни

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев коментира равенството на тима му с ЦСКА. Стражът сподели впечатленията си от сблъсъка на "Българска Армия", завършил 0:0. 

"Чувствам се нормално. Леко съм изморен, но така е когато играеш през 3 дни. Трябва да се възстановим максимално бързо, защото в сряда отново имаме мач", заяви Илиев в ефира на Диема.

"Днес като цяло и двамата вратари нямахме много работа. Такъв е мачът. И двата отбора играят по-предпазливо и не се получи много интересен мач. Малко или много, качеството пада поради голямото напрежение."

"Запазваме предимството пред нашите основни конкуренти, което е добре за нас. Остават 2 мача до края на годината за първенството, които трябва да спечелим, за да си починем с добра преднина. "

"Мисля, че двубоят с ЦСКА Москва можехме и да го спечелим с малко повече късмет, но радващото е, че запазихме втората позиция. В оставашия двубой също трябва да се представим на добро ниво, за да успеем да продължим напред."

"Септемрви е водач във Втора лига. Добър отбор, срещу който трябва да бъдем пределно концентрирани и мотивирани. Трябва да сме агресивни и да не им даваме шанс", заяви Пламен Илиев 

141