Станислав Генчев: Виждаше се страх в очите на ЦСКА


FUTBOL-TV

Станислав Генчев: Виждаше се страх в очите на ЦСКА

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев съжали за точката на отбора му при равенството срещу ЦСКА в София. Треньорът акцентира, че при "червените" се вижда страх и трябва да пируват след спечелената точка.

"Ние съжаляваме, че не победихме, тъй като имахме по-изгодните положения. Целта на ЦСКА бе да провокират мача. Вижда се страх в техните очи, когато играят, а те днес трябва да са щастливи от равния резултат", започна Генчев в ефира на Диема.

"Каквото е отсъдил съдията, това е. Смятам, че съдията свири доста добре мача. Щом не е свирил дузпа, значи е нямало. Идеята с трима в отбрана бе да имаме сигурност в отбрана. През второто полувреме ЦСКА трудно се ориентира и ние тогава създадохме по-добрите си положения. За феновете е неприятно, че четвърти пореден мач между тези два отбора няма гол, но това е играта. Засега се движим добре, но мачовете със Септември, Черно море, Ференцварош и Славия да са още по-добри".

"Надявам се да няма подценяване срещу Септември и ще трябва да се потрудим доста, за да ги победим. Те са най-добрият отбор от Втора лига", завърши Станислав Генчев.

242