Дежавю! Камбуров накара Левски да страда


FUTBOL-TV

Дежавю! Камбуров накара Левски да страда

Берое и Левски завършиха наравно - 1:1 в среща от 18-ия кръг на родния шампионат. За пореден път в ролята на "черна котка" за "сините" влезе Мартин Камбуров. В 44-ата минута Минчев получи топката от фаул и центрира в пеналта, където Мартин Камбуров се извиси над всички и прати топката в мрежата след удар с глава - 1:0.

В 53-ата минута "сините" все пак стигнаха до изравнителен гол. Алар получи от Паулиньо и отправи силен удар, който бе избит от Перниш. Робърта обаче бе в непосредствена близост и успя да прати топката в мрежата за 1:1.

В 57-ата минута се стигна до отлична възможност за Берое. Василев потърси Камбуров, който пропусна за Педро. Португалецът центрира отново за Камбуров, но малко не достигна на нападателя. Домакините пропиляха ново положение в 72-ата минута. Прекрасен пробив на Цветков завърши с пас към Бриджидо, който бе в наказателното поле. Португалецът финтира бранител, но друг се хвърли в краката му и блокира удара. Топката попадна в Камбуров, който също опита труден шут, но и той бе спасен от Миятович.

В 77-ата минута имаше страхотно изпълнение на Живко Миланов от пряк свободен удар, но топката не намери целта с няколко сантиметра. Перниш стоеше безучастен и нямаше как да реагира. Късметът този път покри Берое.

  Сподели
205