Георги Миланов: В Унгария се радват, че ще играят с България


FUTBOL-TV

Георги Миланов: В Унгария се радват, че ще играят с България

Нападателят на унгарския МОЛ Види – Георги Миланов коментира жребия за баража на България по пътя към Евро 2020. "Изглежда всички са доволни от жребия за баражите за европейското първенство. В Унгария се радват, че ще играят с България. Ние се радваме, че ще играем с унгарците". Това заяви в интервю за "Хоризонт" бившият национал. Миланов смята, че шансовете на България обаче са сериозни.

"Добър жребий за нас, но и за Унгария. Аз и съотборниците ми се шегувахме, че всички сме доволни от този жребий. Очаква ни сериозен мач, няма да ни е лесно. Предимство за нас е, че сме домакини и ще играем на стадион "Васил Левски". Направихме слаба година, но трябва да направим всичко възможно да ги победим. Дано и публиката ни помогне. Ако срещата се играеше в Унгария, щеше да ни е много трудно. Стадионът тук щеше да е пълен", каза Георги Миланов. Той прогнозира и трудно гостуване на Лудогорец срещу бившия си отбор – ЦСКА Москва в турнира Лига Европа.

"В Москва времето ще е студено и няма да е приятно за Лудогорец. Шансовете са 50/50. Не зная в ЦСКА какво ще гонят повече - победа срещу Лудогорец или концентрация в първеството. Според мен ще искат да вземат реванш от Лудогорец за загубата в Разград преди време", каза още той.

  Сподели
110