Крушчич няма да пипа състава за дербито с Лудогорец


FUTBOL-TV

Крушчич няма да пипа състава за дербито с Лудогорец

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич няма намерение да прави рокади в състава за предстоящия двубой срещу Лудогорец, научи FTV. Срещата е насрочена за 1 декември на стадион "Българска армия".

Наставникът на "армейците" е останал доволен от играчите, които са титуляри в последните няколко двубоя. Така за пореден път на пейката ще остане Кристиян Малинов. Слуховете са, че халфът вече е спазарен и през зимата ще напусне клуба в посока Западна Европа. Това е и причината Малинов да влиза като резерва - с цел да не губи напълно игрова практика, но и да се предпази от контузии.

Иван Турицов също ще остане на пейката. Той бе "изместен" от титулярното място от Пламен Гълъбов, като последният дори се отчете с гол в последния мач на тима (победа с 3:0 над Ботев Враца). Атаката на отбора за пореден път ще води Али Соу, който обаче изобщо не задоволява с изявите си. Алтернатива му е Тони Уот, който също не показва особени голмайсторски умения.

В халфовата линия отново ще наблюдаваме Антов и Пинто. Двамата нямат алтернатива, като причината за това е ситуацията с Малинов, както и контузията на Жанио Бикел, който няма да е готов за мача.

  Сподели
201