И Локо Пловдив не успя да спре Лудогорец


FUTBOL-TV

И Локо Пловдив не успя да спре Лудогорец

Правещият не лош сезон тим на Локомотив Пловдив не успя да си спечели дори точка при визитата си на Лудогорец в Разград. Шампионите се наложиха с 2:1 и по този начин остават еднолично на върха в класирането с 45 точки. "Смърфовете" засега са втори с 36 пункта, но при победа Левски утре може да ги задмине.

В 12-ата минута гостите откриха резултата. Ожболт намери Илиев. Ударът на капитана бе блокиран, но кълбото отново стигна до нападателя, който с техничен удар бе точен за 0:1. Само минута по-късно Локомотив можеше да стигне до втори гол, но Карагарен пропусна от отлична позиция в наказателното поле.

Три минути след гола -  Марселиньо получи топката на границата на наказателното поле и с техничен удар не остави шансове на Луков - 1:1. В 28-ата минута Алмейда можеше да даде нов аванс на Локо, но негов удар попадна в гредата. В 31-ата минута Лудогорец стигна до пълен обрат. Той стана факт след груба грешка на Томашевич, който подари топката на Кешерю, а румънецът сам срещу Луков реши да намери Лукоки на празна врата за 2:1.

След почивката също бе интересно, но до нов гол не се стигна. В 68-ата минута Томашевич бе препънат от Сисиньо в наказателното поле, но съдията не отсъди дузпа за пловдивчани. В 84-ата минута реферът ощети и Лудогорец. Попадение на Моци бе отменено, като на повторенията се видя, че решението не е правилно. Така в крайна сметка Лудогорец се поздрави с нови три точки.

  Сподели
142