Предстои поредното издание на "Учи с Левски"


FUTBOL-TV

Предстои поредното издание на

Кампанията "Учи с Левски" продължава, обявиха от клуба: 

Левскари, след паузата около мачовете на националните отбори и местните избори, е време за поредното издание на "Учи с Левски“. Съвместната кампания на ПФК Левски и Тръст "Синя България“ се завръща за предстоящия мач с Царско село в неделя, 24.11.

Ще си говорим за левскарския дух, за онези мигове, които са карали всеки един от нас да очаква с нетърпение мач на любимия отбор, за невероятните истории и спомени от миналото и за това как футболът може да обединява. Наш гост ще е Георги Бърдаров. Той е доц. д-р в СУ "Св. Климент Охридски“, дългогодишен сценарист на предаването "Стани богат“, автор на "27 велики футболни истории“, потомствен левскар и син на Костадин Бърдаров – един от доброволците, участвали в строежа на стадион "Георги Аспарухов“.

С него децата ще се пренесат за пореден в неповторимите времена на мъжеството, духът и зараждането на непреходните левскарски ценности.

Срещата, както и досега, ще бъде насочена към деца до 12 годишна възраст и ще протече в рамките на до 45 мин., така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно. Да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.

Третото издание на "Учи с "Левски“ ще стартира в неделя, 24.11, на "Герена“. Сборният пункт ще е пред общежитието на ДЮШ (откъм касите на ул. "Тодорини кукли“ 47) в 16 ч., където Лъвски и служители на клуба ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители.

За предстоящата ни среща издателство ФЮТ и домашните сладки на "Cakey Bakey“ отново ще зарадват всички присъстващи с куп изненади и подаръци.

Елате на "Герена“, за да учим и да се забавляваме заедно!

Очакват ви много изненади!

  Сподели
241