Загорчич: ЦСКА заслужено спечели


FUTBOL-TV

Загорчич: ЦСКА заслужено спечели

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от играта на своя тим, въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА на стадион "Българска армия". "Червените" се наложиха благодарение на попадението на Али Соу в 66-ата минута.

"Доволен съм от себераздаването на терена. Трябваше по-спокойно да контролираме играта. Опитахме се да го направим през второто полувреме. Успяха да ни вкарат гол след статично положение", коментира Загорчич в ефира на Диема.

"През първото полувреме играхме перфектно, имаше само няколко удара от далечно разстояние към нашата врата.За съжаление в края на мача имахме едно много добро положение, но вратарят спаси. Ако гледаме всички положения в срещата, ЦСКА заслужено спечели мача", каза още специалистът.

"Пет или шест минути в началото на второто полувреме контролирахме играта, направихме обаче една грешка и станаха ситуациите за ЦСКА. Ако изчистим тези грешки, със сигурност, ще печелим повече мачове", допълни Златомир Загорчич.

"Колкото повече побеждаваш, самочувствието ти расте и не се притесняваш от нищо. Не искам да мисля далеч в шампионата. Мислим за мача с Черно море и тогава може да погледнем по-напред. Няма да правим нищо по-различно в паузата. Ще се опитаме да изчистим грешките, които допускаме", завърши той.

  Сподели
118