Трудни три точки чакат Нюкасъл срещу УБА


.

Трудни три точки чакат Нюкасъл срещу УБА

Нюкасъл приема на “Сейнт Джеймсис Парк” Уест Бромич като единствената цел на “свраките” ще е победата, която поне малко да облекчи положението им в дъното на таблицата. Този двубой идва в много лош момент, тъй като “черно-белите” са 19-ти и само преди 3 дена загубиха дербито със Съндърланд.

Все пак напоследък се забелязва оживление при “джордитата”. Дори с 10 човека срещу Ман Сити те играха не лошо и стигнаха до 2:2. Сезонът ще е труден за Нюкасъл, но вероятността тимът да отпадне е минимална.

Уест Бромич никога не са имали поводи за радост след гостуванията си на Нюкасъл. Последните им три мача тук бяха загубени. В 61 мача като гост във Висшата лига “багиис” имат баланс 6-19-36. Победата им с 1:0 над Мидълзбро си беше изненада. След това дойде загуба с 0:4 на “Олд Трафорд”.

Майкъл Оуен и Ники Бът пропускат мача. Джоуи Бартън вероятно ще е титуляр. Мениджърът на УБА Тони Малбрай не може да разчита пък на централния защитник Абдулай Мейте, Филип Тейксейра и Ким-До Хеон.

Назначаването на Джо Киниър за временен мениджър стабилизира Нюкасъл за момента и вероятно добрите резултати ще последват, особено у дома. Това разбира се означава, че срещу тимове като УБА “свраките” трябва да печелят точки. Срещата едва ли ще е лесна за тях, но очакванията са за победа.

Последни 6 мача на Нюкасъл у дома: РЗЗПЗП

Последни 6 мача на УБА като гост: ЗПРЗРЗ

Последни 3 мача на “Сейнт Джеймсис парк”: 3:0, 3:1, 2:1

Процентна вероятност: Нюкасъл – 50%, равен – 25%, УБА – 25%

Прогноза на Futbol TV – 1
Точен резултат – 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
27