Левски също нямаше проблеми срещу Етър


FUTBOL-TV

Левски също нямаше проблеми срещу Етър

Седмица след като загуби от ЦСКА с 0:4, днес отборът на Етър инкасира поражение с 0:3 като гост на Левски. Двубоят бе от програмата на 15-ия кръг на родния шампионат и се игра на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов".

В 23-ата минута Холмар Ейолфсон вкара третото си попадение за сезона, след като засече с глава центриране от фаул на Алар и така резултатът бе открит. Малко по-късно Иван Стоянов пропусна да се разпише за гостите. Интригата приключи малко след почивката. В 48-ата минута Паулиньо вкара красиво попадение след самостоятелен пробив през центъра. 

В 67-ата минута Дени Алар беше изведен от Паулиньо, като с бомбен шут матира Иванов, който трябваше да вади топката от мрежата си за трети път. 9-ката на "сините" направи добър мач и заслужено се поздрави с дебютния си гол в шампионата. Като цяло "сините" пропуснаха още няколко положения, а освен това нацелиха и греда.

С победата Левски вече е еднолично на второ място в класирането, въползвайки се от грешната стъпка на Локомотив Пловдив, които вчера завършиха наравно със Славия. Левски има 35 точки, а лидер е Лудогорец с 39 пункта. Етър е на 9-та позиция с 14 точки на сметката си.

  Сподели
219