Крушчич: Всеки мач е труден за нас


FUTBOL-TV

Крушчич: Всеки мач е труден за нас

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич остана изключително доволен от победата на неговия тим над Черно море във Варна. Той заяви, че тимът му е показал характер и заслужено е спечелил.

"Бяхме търпеливи, знаехме, че играем срещу добър отбор. Добре се подготвихме, мисля, че победата ни е заслужена“, започна Крушчич в ефира на Диема. "Имахме положения. Гредата през първото полувреме, а пък през второто бяхме търпеливи. Изумителна атака при първия гол с едно, две подавания. Радвам се, че победихме днес“.

"Малинов може да допринесе много със своята агресия. И Жеферсон, и всички, които се включиха допринесоха за победата. Винаги искам да играем добре, емоцията ми е свързана само с отбора. В защита играхме добре, имахме късмет, че не допуснахме гол, отвориха се линиите и Али Соу вкара втори гол“.

"За нас всеки мач е труден. Имахме три тежки гостувания подред. Искам да похваля отбора, трябва ни още малко увереност във собствените възможности. Силата е на тяхна страна, днес показаха характер. Рано е да говорим за Славия, ще мислим утре или вдругиден“, завърши наставникът.

272