Голмайсторът на Царско село: Можем да изненадаме Лудогорец


FUTBOL-TV

Голмайсторът на Царско село: Можем да изненадаме Лудогорец

На специална церемония в Пресклуб "България“  нападателят  на Царско село Родни Антуи  бе награден за Играч № 1 на 13-ия  кръг наefbet лигата. За двата си гола срещу Ботев Вр при победата на Царско село  с 3:0, той получи 8 гласа от участвалите в анкетата на Пресклуба 19 футболни треньори и специалисти. Мартин Луков (Локомотив Пловдив)  е с 5 гласа,  Йосип Томашевич (Локомотив Пловдив) има 3 гласа, Галин Иванов (Славия) е с  2 гласа, а Станислав Иванов (Левски) получи 1 глас.

“Благодаря за наградата. Искам да благодаря на моите съотборници, които ми помагат да се развивам добре и да се представям успешно. Не съм водещ футболист в тима. Ако не са моите съотборници, няма да бележа тези голове. Аз съм един от футболистите на Царско село. Не съм по различен от останалите момчета в тима. Не бяхме побеждавали от известно време и сега ще придобием повече увереност“, заяви Антуи след награждаването и допълн:

"Лудогорец е силен отбор, но ние ще отидем да играем футбол и да се представим добре срещу тях. Те играят успешно и в турнира Лига Европа и в българското първенство. Футболът е една игра, в която може да се случи всичко. – може и ние да ги изненадаме и да победим. Трябва да сме концентрирани. Ще излезем с нагласата, за да ги победим. А какво ще стане – ще разберем след края на мача.

Не зная дали е късмет, че бележа по два гола на отбори с буквата “Б" – Ботев Пловдив или Ботев Враца. Може би моментът е добър за мен, но се опитвам  във всеки мач да играя по добре от предишния и да помагам на отбора си да побеждава", заключи  Родни Антуи.

  Сподели
156