Треньорът на ЦСКА сменя тактика и играчи за следващия мач


FUTBOL-TV

Треньорът на ЦСКА сменя тактика и играчи за следващия мач

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич е готов с рокадите за следващия мач тима. В сряда "армейците" гостуват на Етър във Велико Търново, а в тима се очакват няколко промени. Едната от тях е свързана със схемата на игра.

В последния мач ЦСКА излезе с двама централни нападатели в лицето на Али Соу и Тони Уот. Първият обаче вбеси всички с пропуските си и сега ще седне на пейката. Тони Уот ще получи шанс да води еднолично атаката на тима, като от него ще се очаква да бележи голове, макар да показа в предишни двубои, че силата му е повече в подаванията.

Този път "червените" ще действат само с един типичен таран, който от задни позиции ще бъде подпомаган от Евандро. Голмайсторът на отбора изненадващо не бе титуляр в двубоя срещу Локомотив Пловдив, но сега той ще стартира от първата минута.

Десният бек Иван Турицов вече е напълно възстановен и дори тренира с основната група. Той ще се завърне на своята позиция, за сметка на Пламен Гълъбов. Очаква се до 3-4 дни занимания да поднови и таранът Томи Юрич. Той едва ли ще е готов за титуляр в предстоящия двубой, но не е изключено да се появи през второто полувреме. Надеждите са, че именно Юрич скоро ще 

  Сподели
139