Шефът на Локо Пловдив се закани за първото място: Лудогорец да му мислят!


FUTBOL-TV

Шефът на Локо Пловдив се закани за първото място: Лудогорец да му мислят!

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори пред медиите след края на официалната церемония по повод завръщането на шампионската титла от 2004 година на "Лаута". Собственика на "смърфовете" е на мнение, че отборът може да се пребори за първото място в класирането.

"Локомотивът няма спирачки. След малко ще дойдат момчетата и се надявам, че ще я държим още дълги години в наши ръце. Титлата е предизвикателство. Аз обичам тези неща и да се надявам, че ще създадем доста проблеми на претендентите. Виждам мястото на Локомотив на върха. Върхът е близо. Остава да качим последните няколко метра".

"Благодарение на г-н Димитров и г-н Борисов Купата е тук. Пратиха ми три снимки в Москва и не знаех за какво иде реч. Гледам - Купа и не знам за какво става въпрос. Не знаех, че Купата се е върнала в наши ръце. Още не е ново ръководството в БФС. Трябва да има търпение. Видяхте, че всичко при нас се получи с търпение. Лудогорец да му мисли. Ние сме си дали целта и си я гоним", заяви Крушарски.

  Сподели
105